BOOOHOOOO! Abu Mujahid from Sharia4Belgium is living in a “concentration camp”!

“België voert oorlog tegen islam”

07/06 Binnenland Sharia4Belgium, de radicale moslimvereniging waarvan woordvoerder Fouad Belkacem donderdag is aangehouden op verdenking van het overtreden van de antidiscriminatiewet, heeft donderdagavond op een korte geïmproviseerde persconferentie in een pitabar in Antwerpen-Noord gereageerd op de gebeurtenissen van de dag.

Volgens de organisatie wordt er in ons land met twee maten en gewichten gewerkt en heeft Belkacem, alias Abu Imran, nooit opgeroepen tot geweld. “Wij zijn een vreedzame organisatie”, klinkt het. Volgens Sharia4Belgium is er echter wel sprake van “een strijd tussen moslims en jullie democratie”.

“Wanneer een broeder of zuster van ons wordt aangevallen, staan wij daar als eerste”, verwees Abu Mujahid van Sharia4Belgium naar de rellen die volgden op het incident waarbij een gesluierde vrouw vorige week in Sint-Jans-Molenbeek een kopstoot uitdeelde aan een politieagent nadat ze geweigerd had zich te identificeren. Belkacem stuurde nadien een videoboodschap de wereld in waarin hij volgens het Antwerpse parket het geweld verheerlijkte en opriep om tot gewelddadige actie over te gaan.

“Regering valt moslims aan”

Dat laatste ontkent Sharia4Belgium, maar de vereniging vindt wel dat “de Belgische regering moslims blijft aanvallen”. Volgens Mujahid is de enige misdaad die Belkacem pleegde dan ook “deze democratie te willen ontmaskeren”. Sharia4Belgium blijft haar woordvoerder daarin steunen. Volgens de beweging voert de Belgische regering een oorlog tegen de islam.

Mujahid zei voorts dat van moslims alleen wordt verwacht dat ze zich aanpassen aan de Westerse normen. Die Westerse maatschappij is echter pervers en verheerlijkt “homofilie, necrofilie en andere filies”. De leden van Sharia4Belgium weigeren zich daarin te integreren.

Mujahid klaagde donderdag ook de dubbele standaard aan die volgens hem in België wordt gehanteerd. “Toen ik hoorde dat Filip Dewinter opgeroepen had om moslima’s aan te geven die zich bedekken, moest ik aan Hitler denken”, aldus Mujahid. “Europa dreigt een concentratiekamp voor moslims te worden.”

De website van Sharia4Belgium kan donderdag overigens niet geopend worden.

Foto: Belga
Abu Mujahid (tweede van rechts)

Lees ook: Belkacem kan nationaliteit verliezen

 

http://www.hbvl.be/nieuws/binnenland/aid1186568/belgie-voert-oorlog-tegen-islam.aspx

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s